Guestbook

Hoi Hans en Marja,

Na een klein weekje in jullie appartement te hebben vertoefd ben ik na enkele dagen in Nederland nog altijd zenn!

Wat heb ik genoten van de rust, gastvrijheid, sfeer in de accomodatie, en ook tussen de gasten onderling. Ik denk dat de vriendelijke en ontspannen sfeer besmettelijk is! Hoewel ik alleen was, heb ik me geen moment alleen gevoeld.

Wie weet tot een ander keertje.

Mvg Caro

11 september 2016


Lieve Hans en Marja,

Zoals wij in 2014 al zeiden: 'het is weer veel te kort!' Alle reden om weer eens terug te komen...!

Bedankt voor jullie lieve zorg en gastvrijheid.

Tot een volgende x

Liefs, Sjaco & Bea

20 augustus 2016


We hebben het hier ontzettend fijn gehad. Schot in de roos! Bedankt!

Henny, Manja, Daniël, Milian

5 augustus 2016


Okeanis, heerlijk plekje, prachtige omgeving en prima gastvrouw/gastheer. Geweldige vakantie gehad! Bedankt!

Groetjes,

Henk en Monique

16 juni 2016


Bedankt voor jullie heerlijk plekje waar we helemaal weg uit de stad Utrecht waren. Vooral de vele mogelijkheden hier (niet toeristisch) spraken me aan. Genieten dus. Een heel goede tijd gewenst op Kreta, Marja & Hans.

Tjerk

3 augustus 2015


Marja en Hans,

Dank jullie wel voor de hartelijkheid, heerlijk onderkomen en pure ontspannen sfeer. Het leven is goed hier! Echt een aanrader voor het thuisfront.

Lieve groet,

Corinta

3 augustus 2015


Lieve Marja en Hans,

Dank voor de fijne 3 weken die ik hier verbleef. We zien elkaar weer in Rotterdam en ik kom zeker weer hier terug.

xxx Joke Brouwer

15 juni 2015


 

Beste Marja en Hans,

We hebben het enorm naar ons zin gehad bij jullie! De locatie was perfect, het dorpje was ondanks de weinige toeristen heel erg fijn en dan met name de heerlijke eettentjes. Maar vooral hebben we genoten van de vrijheid die we hebben ervaren bij jullie appartementen. We voelde ons niet bezwaard als er eens wat speelgoed van Mia bij het zwembad bleef liggen en iedereen liet elkaar lekker vrij. Afgelopen zondag hebben we 4e verjaardag van Mia gevierd en toen we later in de avond alleen nog met ons gezin over waren hebben we met z’n allen de vakantiefoto’s gekeken. Mijn broer Sander werd gelijk een soort van depressief want wilde terug naar Okeanis.

Heel veel groeten en ook een dikke knuffel voor Rea!

Marloes

5 juni 2015


Beste Hans, Marja en Jos,

We hadden oorspronkelijk een andere plek hier in de buurt op het oog, maar we zijn heel blij dat we bij jullie terecht gekomen zijn.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en hulp en voor de ruimte (letterlijk en figuurlijk) die jullie je gasten bieden.

Christine en Erna

20 september 2014


Lieve Hans, Marja en Jos

Wat een heerlijke vakantie hebben we bij jullie gehad. Helemaal tot rust gekomen! De bbq was super en de relaxte sfeer hier sprak ons erg aan. Alle goeds voor jullie in de toekomst en wie weet nog 's tot ziens.

Groetjes,

Saje, Saskia,Maira en Paul

25 augustus 2014


Marja en Hans,

Bedankt voor jullie fijne sfeer hier in Okeanis. Lekker doen wat je wilt, dat is een heerlijke sfeer om alle beslommeringen van het dagelijks leven los te kunnen laten. Een fijn appartement, met erin wat we nodig hadden. De map heb ik meerdere keren bekeken  en de suggesties ter harte genomen!Prachtig eiland! Voor de mensen die hier net aankomen en een ronduit heerlijk etentje willen meemaken: ga lekker eten bij Dasaki. De bbq vonden wij ook erg leuk en lekker!

Warme groetjes van Ronald en Alice.

21 augustus 2014


Lieve mensen van dit prachtige stukje land,

Deze 2 weken dat ik hier met mijn ouders en zusje was, heb ik eigenlijk alleen maar kunnen genieten van alles bij elkaar, waardoor het niet precies te omschrijven valt.

Vallende sterren kijken vanuit jullie prachtige zwembad en zoveel relaxen dat ik zelfs een paar keer sterk de neiging had om hard te lopen. Uiteindelijk maar één keer gedaan. Dit huis kent ongeschreven regels waaraan iedereen zich houdt; iets wat heel sterk is en wat het denk ik tot een echte oase maakt.

Ik wil jullie alle drie (Hans, Marja en Jos) super bedanken voor de tijd die ik hier heb doorgebracht. Deze vakantie zal ik niet snel vergeten.

Alle goeds, liefs, Kira (18)

15 augustus 2014


Okeanis

Daar kun je lezen, zwemmen en 'loomen'. Schrijven, praten en siësta houden. Leren snorkelen en naar muziek luisteren. Of meezingen.

Adelaars zien vliegen. Wandelingen maken in de vlinderkloof of bij Pefki.

Bloemen ruiken. Pannenkoeken eten. En nog meer lekker eten.Van ontbijt tot diner.

Okeanis is oké, Okeanis....bij de zee... is meer dan oké! We would have loved to stay!

Een gezin van 6 had hier een geweldige tijd. Veel dank!

Groeten,

Schelto(37), Annelies (40), Otto (7), Alexa (6), Eelco (4) & Gloria (1).

3 augustus 2014


De plek waar je je kan terugtrekken of desgewenst onder de mensen kunt begeven vanwege de gezamenlijke ruimte. De tips voor uitjes zijn helder en niets viel tegen. Er zit een weg tussen de accommodatie en het strand, dat had ik niet uit de tekst gehaald. Een prettig onthaal en afscheid!

Ans

7 september 2013


Beste Hans en Marja. We heben een topvakantie in Okeanis gehad! De eerste week met onze 4 meiden en daarna met zijn twee... Ook andere 'medewerkers' hebben we zeer gewaardeerd. Hopelijk tot een volgende keer. Ook het snorkelen was voor ons een nieuwe ontdekking. Liefs,

Jelle en Alida

4  augustus 2013


Beste Hans en Marja. Wat hebben we genoten. Vooral Pien vond het zwembad geweldig. Lekker stoeien met haar vader en moeder. Ook hebben we genoten van de omgeving, de mooie blauwe zee en de gezellige tavernes. Bedankt voor de gastvrijheid! Groetjes,

John, Sonja en Pien

21 juni 2013


Denk je in: een boekenkast vol boeken, alle muziek die je je kunt denken, schilderspullen, een privéstrand met parasollen van palmbladeren, een zwembad met kinderbadje, geurende oleanders, een heerlijk restaurantje aan de overkant waar je op het strand bediend wordt (bekend door de goede recensie Lonely Planet), Hans en Marja die superaardig zijn, snorkelspullen te gebruiken voor het housereef, verlaten stranden op loopafstand, kinderstrandje met zacht zand op 10 minuten rijden..Wij zijn er nu voor de tweede keer. Echt super.

Willem en Fleur

19 mei 2013


Ik ben een gezelligheidsroker. De tekst op mijn kleine sigarenkistje, dat ik van mijn zoon kreeg, bevestigt dit. Ik rook alleen voor mijn plezier, op een terrasje, met gezellige mensen, bij een kampvuurtje, etc. Op Kreta, tijdens een vakantie bij Okeanis, heb ik een kistje leeggerookt.

Piet van Putten

9-10-12


Wat een leuk paradijsje! We zijn op doorreis, dus helaas maar 1 nachtje, maar wat een geluk dit aan te treffen als toeval. Succes met alles en wie weet.. Groet,

Willeke Huistra, Geerle v.d.Veen, Peter v.d. Veen

Thesinge, Holland

13 augustus 2012


Liebe Marja, lieber Hans! Es hat mir bei euch/mit euch sehr, sehr gut gefallen! Das Okeanis ist ein super Platz, vor allem wegen euch!! Alles liebe weiterhin,

Ulli aus Hannover

13-8-12


Lieve Hans en Marja. Om te beginnen willen we jullie bedanken voor een onvergetelijke ervaring. Jullie relaxte, open en gastvrije benadering van ons heeft ons een warm gevoel bezorgd jegens jullie. Verder hopen we dat jullie nog geruime tijd de wil en de energie kunnen opbrengen om dit magische plekje in stand te houden. Lieve groeten,

Toon, Ans, Noré en Luud

29-07-2012


Hans & Marja, Thank you both for your hospitality. We have enjoyed our stay very much and you introduced us to so many places and a hairdresser! We hope to return some day and extend our invitation to you both to visit us in Scotland (you have our email address) Thank you both again,

Wendy and Gordon White

Troon, Scotland

12-6-12


Het was onze eerste vakantie met onze kleine er voor het eerst bij. En we hebben met volle teugen genoten. Hans en Marja wisten meteen de juiste toon te slaan toen we aankwamen: weg met de drukte, stress van het reizen. Geniet van deze plek. Geniet van jullie vakantie. Naast wat er al gezegd is, is dat de grootste verdienste van hun Okeanis. Marja en Hans weten met hun vakantieparadijs de juiste toon aan te slaan en daarmee ook zeer leuke mede-vakantiegasten aan te trekken. Mensen die je nog niet kent maa rwaarvan je wel denkt die zijn zoals wij:genieten en gastvrijheid voorop.

Myra en Jos.

Oktober 2011


Wat waren wij blij met de sfeervolle omgeving, het zwembad, de leuke mensen die wij spraken in het gastenverblijf en de gastvrijheid van Hans en Marja. Met een ideale temperatuur van rond de 25graden Celsius zo eind september 2011 bijna het paradijs. Een goede uitvalsbasis om met zijn drieën het oostelijke deel en midden van Kreta met een terreinwagen te verkennen. Het contrast van dertig jaar geleden tussen het buurtwinkeltje en de grote moderne supermarkt bleek nog steeds aanwezig op dit eiland. Geen opdringerige horecaondernemers op het strand in Koutsouras maar eenvoudige doch voortreffelijke Griekse keuken en gemoedelijkheid. Kies voor Okeanis als u een écht vakantiegevoel wilt overhouden aan uw verblijf op Kreta!

Anneke, Maaike en Frank

September 2011


Dit is een plek om echt tot rust te komen. De heerlijke tuin met zalig zwembad, het strand aan de overkant waar je geweldig kunt snorkelen, de eigen 'taverna' waar het leuk vertoeven is en zoals iemand al zei: goede gesprekken gevoerd kunnen worden! Maar ook veel lol. Hans en Marja weten namelijk heel goed hoe ze hun gasten het naar de zin maken. Niets is te gek en advies om wat te gaan bekijken in de omgeving moet je zeker aan ze vragen. Daarbij is Koutsouras een leuk dorp waar genoeg te beleven is. Heerlijk eten bij één van de restaurants aan de overkant van de weg. Ik lees van iemand dat er de hele nacht druk verkeer langs raast: wij slapen al 2 vakanties in dezelfde kamer aan de weg kant maar merken hier helemaal niets van! Het is een fantastische vakantieplek voor alle doelgroepen.

Nanette, Boudy en Moira

Augustus 2011


Many Thanks Hans and Marja for a lovely stay in a lovely place & for your excellent hospitality. We will recommand you highly to our friends & family & expect to return one day. With very best wishes from

Susan & Gordon, Glasgow, Scotland

October 2010


Ontzettend
Knus
En
Aangenaam
Niets
Is
Standaard
De zon op Kreta warmde onze huid, het warme welkom van Marja en Hans onze harten. Twee onvergetelijke weken in Okeanis/Koutsouras waar we hebben mogen genieten van heerlijke ontbijtjes, een gezellige bbq, een kookworkshop van Eva, schone handdoeken en een opgemaakt bed. Marja en Hans, we wensen jullie het allerbeste, we zijn blij dat we jullie gast mochten zijn.

Charles en Jolanda, Almelo

September 2010


Een heerlijke tijd hebben we gehad in Okeanis. Van alles gedaan, vele baaien bezocht, klooster bekeken, zaterdagmarkt, dagje Chrissi Island, sterren gekeken, heerlijk gegeten, veel gezwommen, gewandeld in de vlindervallei, gezellige bbq bij jullie op het strand. Twee dagen bewolkt waarin we heel veel gezien hebben van de omgeving tijdens dagtochtjes door de bergen. Prachtig, Kreta, en wat is het buitenleven toch geweldig! Erg bedankt voor de gastvrijheid, de tips (bezoek aan de Sasteria en Mauro) en de manier waarop jullie omgingen met onze Roos.

Steef en Gioya, Rotterdam

Mei 2009


J'ai passé de tres bonnes vacances. 'l Hotel était Super et les animaux trop gentils. C'était trop cool Mes parents se sont bien réposé. Si nous revenons nous venons chez vous. Merci pour tout,

Lucie, Condrieu

Août 2009


Wij waren er vlak voor de zomervakantie. Wij genoten nog even van de rust, het privézwembad en de spetterende kinderen. Je kunt ze geen groter plezier doen, zwemmen in een kinderbad, precies op maat! We kregen een warm welkom van Marja en Hans. Ze weten een huiskamersfeer te creëren, zijn open-minded en geven je een gevoel van: doe mee, schuif aan en geniet! Een geweldige muziekcollectie aangevuld met een grote keus aan boeken. De uren vliegen voorbij. Je zou hier zo maanden kunnen vertoeven. De weelderige groene tuin met kleurrijke bloemen is een verademing na een hete stranddag. Lekker nog even plonzen in het water en samen de dag doornemen. Eten aan het water, 'Robinson', hartige taart onder de tamarindes is een idylle. Koutsouras beach heeft sfeer en meer heb je niet nodig voor een dag of een avondje genieten aan zee. Een bijzondere plek, dit onopvallende dorpje. Dank voor jullie openheid!

Ap, Bianca, Eva en Leon, Haarlem

Juni 2008


Thank you for your accommodation. We spent 3 days in your hotel and we had a really good time. The little boys had a lot of fun in the pool, hopefully they didn't upset all the rooms! Thanks a lot!

Manolis Fotis, Heraklion

August, 2007


Liebe Marja und Hans,
Wir haben den Urlaub in Okeanis genossen und echt gut erholt. Deshalb...
Gründe warum wir wiederkommen:

  • Weil Okeanis ein guter Ort ist für Ausflüge in Kretas-Osten
  • Weil die Küste so vielseitig ist und das Mer jeden Tag neuen Farben hat
  • Weil ihr so sympathische Gastgeber seit
  • Weil wir auch mal den Pool mit Wasser sehen wollen

Doris und Freunde, Viernheim

April 2007


Lieve Hans en Marja,
Wat een geweldige stek! We hebben echt genoten, eigenlijk van ALLES: het sublieme weer, de prachtige wandeltochten, het zwemmen, het strand, alle leuke restaurantjes, het heerlijke Griekse eten, jullie ontbijtjes, alles was fantastisch! We nemen alle herinneringen mee naar huis, ook de muziek, heel erg veel dank voor de mooie cd's. Super zoals jullie het allemaal regelen en het iedereen naar de zin maken, het ga jullie goed! Veel liefs, tot de volgende keer?

Jan, Petra, Gijs en Rik, Amsterdam

Oktober 2006

Bezoek de website in de Nederlandse taal Visit this site in English Visitez ce site en langue française Besuchen Sie diese Website in deutscher Sprache
© 2022 OKEANIS apartments